Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

"V" 2ª Temporada. Millora, però no lo suficient




La segona temporada de la versió moderna de "V" millora una miqueta el vist en la primera, però aquesta millora no acaba de ser suficient. Continua patint els mateixos defectes, alguns dels actors no acaben de tenir el suficient carisma, els guions a vegades fluixejen i no saps cap on volen anar, els visitants se´t fan dificils de veure sense el vestit vermell, i les pantalles verdes del croma canten com una "almeja". A més han desprofitat el retorn de Diana (Jane Badler). Diana era la més dolenta entre els dolents, i aqui l´han reprès com un personatge totalment diferent i a més fent de bona. Una errada imperdonable.


Per la banda positiva, el millor continua sent el personatge d´Ana (Morena Baccarin) que encarna la maldad excel.lentment. El contrapunt li dona Elisabeth Mitchell cada cop més convincent com a lider de la resistència. La filla d´Ana (Laura Vanbdervoort) també agafa més protagonisme. Tot i això la a la resta d´actors i personatges els hi acaba de faltar aquell carisma per conectar definitivament i fer-te els personatges teus.


En fi una sèrie que després de dues temporades no caba de despegar, només me la miro perquè era un fan incondicional de la sèrie dels 80, i tinc l´esperança de veure alguna cosa del què va ser aquell fenòmen mundial, però molt em temo que em quedaré amb les ganes.