Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Sons of Anarchy. T3. Mantenint el nivell



La sèrie confirma el bon nivell de les dues primeres temporades. Tot i que l´inici va ser un pèl més fluix del què ens tenia acostumat, mica en mica la cosa s´ha anat recuperant, per tornar a acabar amb un episodi final extraordinari.

En aquesta temporada la cosa es centra en recuperar el fill de Jax, en mans dels irlandesos. Els nostres moteros després de parlar-ho molt es posaran en marxa cap a Irlanda, on la sèrie tornarà a recuperar l´intensitat de les dues primeres temporades. Charlie Hunnan (Jax) cada cop està millor en un personatge que li va com anell al dit. Katey Sagal (Gemma Teller) torna a fer la millor interpretació de la sèrie, però tots els secundaris estan molt a l´alçada, amb un molt bon nivell interpretatiu i de carisma. Personatges que evolucionen a mida que avança l´història, la música boníssima i molt ben feta. A destacar el "cameo" de l´escriptor Stephen King. Un producte de qualitat.

En aquesta temporada es tenquen moltes trames, quasi totes, i el final et deixa entreveure cap on s´encamina la sèrie. Amb ganes de veure la quarta temporada.