Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Covert Affairs. 1ª Temp. Passable



Que ningú busqui una nova "Alias". Aquesta és una sèrie d´espionatge i agents secrets normal i corrent, sense massa complicacions en les trames, i on l´atractiu més gran és la seva protagonista Piper Perabo, que des que la vaig veure a "El Bar Coyote" és una de les meves debilitats. No passarà a l´història, és una sèrie per desconnectar i mirar-te-la tranquilament i sense haver d´esforçar-te massa per seguir-la. És una sèrie correcte que tindrà l´oportunitat de millorar en la segona temporada.
La trama d´aquesta curta primera temporada (11 capítols) es centra en Annie Walker (Piper Perabo), una jove que després de patir un desengany amorós, decideix entrar com agent de la CIA. Tot i la seva joventut els seus caps li donaràn algunes missions de molta responsabiltat. Ella tindrà el gran suport d´un crack de l´informàtica i les dades i que té el hàndicap de ser cec.


El millor de la sèrie és Piper Perabo que li dona un caràcter dolç i dur al seu personatge i evidentment la seva presència física. Si la sèrie aprofundís un pèl més en el fil argumental que segueix tota la primera temporada, potser milloraria, però crec que segurament continuarà amb el sistema d´un cas per capítol. Repèteixo no passarà a l´història, però es pot veure.