Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Código Fuente


BRILLANT pel.licula de ciència-ficció, fantàsticament dirigida per Duncan Jones que confirma les bones sensacions del seu debut (Moon). Jake Gyllenhaal porta el pes de la pel.licula de manera molt solvent, molt ben recolzat per la bellíssima Michelle Monaghan i la gran Vera Farmiga. Amb un guió enrabassat però molt ben explicat i ben plasmat en imatges, resulta un bon i original exercici de cinema de ciència ficció.

La trama ens explica com un soldat que estava en missió a l´Afganistàn es veu dins una extranya capsula i mitjançant el "código fuente" tindrà 8 minuts per intentar saber qui ha comès un atemptat que ha passat al mati en un tren a l´entrada de Chicago. Sinó ho aconsegueix tornarà a tenir 8 minuts per tornar a viatjar al tren, i axi consecutivament fins que ho aconsegueixi....


El Millor: La bona direcció de Duncan Jones. El bon guió i la solvència (un cop més) de Jake Gyllenhaal que porta el pes del film de manera convincent.


El Pitjor: Per mi res, no és una obra mestra, però és una molt bona pel.licula de ciència-ficció. Una proposta diferent i que et deixa amb un bon regust de boca.