Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Piraña 3D

SANG i tetes sense cap gràcia ni sentit. Ni tant sols agafant-te-la de conya, com vaig fer jo, li veus alguna cosa positiva. És un remake d´una peli dels 70, però és que sembla una peli dels 70, però pitjor. Ja desde la primera escena veus que això serà un pastel, amb efectes especials cutres i un argument que ratlla l´estupidesa més profunda. El reiterat desfile de pits i noies en bikini sens cap sentit tampoc l´ajuda. En fi, el "pastelaco" de l´any.

L´argument (per dir alguna cosa) es centra en un llac, en època de vacances ple d´aloscents amb barques i beguda amb moltes ganes de gresca. Un tremolor de terra en les profunditats del llac alliberarà milers de piranyes amb molta gana...

El Millor: Res, absolutament res. Almenys han tingut la vergonya de fer-la curta, 1 hora i 20 minuts.

El Pitjor: TOT. Està feta amb el cul per Alexandre Aja, digne del film més cutre i més dolent de les sèries Z dels 70. Efectes espècials lamentables, actors patètics, no hi ha cap tipus de guió i el 3D és l´enèsima estafa de l´industria cinematogràfica, després es queixarant de perquè la gent deixa anar al cine, i es que ni agafant-te-la de "cachondeo" s´aguanta aquesta merda.