Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Más allá de la vida


CLINT Eastwood torna a demostrar que és un dels millors directors dels últims anys. Cada vegada que fa una pel.licula esperem una obra mestra, i això és injust. Aquesta no ho és però per mi és una bona pel.licula. El mestre Eastwood tona a demostrar que sap explicar històries com ningú, potser en aquesta al estar la trama dividida en tres parts el film perd un pèl, però ho compensa amb escenes amb molta força i molt ben grabades com l´inicial amb el l´arribada del tsunami, magistral. Matt Damon està molt bé, contingut i sense excessos i també m´ha agradat la noia francesa, Cecille de France.
La trama ens situa en tres llocs diferents, San Francisco, Tailandia i Londres, on tres persones tenen diferents experiències molt diferents i molt properes a la mort, ja sigui patint un accident, o perdent algú molt proper.....
El Millor: La direcció de Clint Eastwood, és una debilitat, m´encanta com fa pel.licules aquest home. M´encanta com ha tractat el tema del més enllà. L´escena del tsunami és espectacular, brutal i molt ben filmada i en algunes escenes aconsegueix emocionar-te com en la trobada del nen amb el parapsicòleg.
El Pitjor: Potser l´història perd un pèl de força , al estar dividida en tres parts. Aquesta és la part més fluixa, i que veus a venir que al final tots tres personatges coincidiran.