Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

¡ Jack Bauer ja és un mite !


La vuitena i última temporada de 24 ha continuat amb el bon nivell de les set anteriors, i per mi el final ha estat més que satisfactori.

Aquesta és sense cap mena de dubte la millor sèrie d´acció que s´ha fet mai. És adrenalina en estat pur, amb aquest temps narratiu tant peculiar (la sèrie passa en temps real), amb un ritme trepidant, girs en la trama impossibles, personatges principals que moren, conspiracions polítiques al més alt nivell, dolents molt dolents, bons que de cop es transformen en dolents, personatges secundaris molt carismàtics, i un heroi, Jack Bauer, que ja és un mite de la televisió moderna juntament amb House i Dexter, que són els únics personatges que arriben al seu nivell.

A Jack Bauer li ha passat absolutament de tot en aquestes vuit temporades. L´han disparat, apunyalat, torturat, colpejat en totes les parts del seu cos, fins i tot l´han matat literalment, per després ressucitar-lo ¡ literalment !, etc.... Però ell sempre se n´han surtit amb el mitjans més expeditius vistos mai, s´ho carrega tot i tothom. Tot val per salvar el seu país. ¡ Jack Bauer ja és un mite !

La vuitena temporada es situa a Nova York, on Jack Bauer (Kiefer Sutherland) està intentant refer la seva vida al costat de la seva filla i la seva neta, en poques hores es traslladaran a Los Angeles per començar de zero, però evidentment això no passarà i el nostre heroi es veurà embolicat en una conspiració per fer fracassar una acord de Pau mundial. Evidentment ell farà tot el què sigui possible (i el què no sigui possible també) per evitar-ho.

Jo personalment l´he trobat una de les millors temporades, potser perquè passa a Nova York, potser perquè sabia que era l´última, potser perquè ja enyoro a Jack Bauer, però m´ha agradat molt la trama d´aquesta vuitena temporada i també m´ha agradat la seva conclusió. Evidentment Chloe O´Brian (Mary Linn Rajskub), quin gran personatge, ha ajudat molt al nostre heroi, i evidentment hi havia els infiltrats dins la UAT o els traidors a la presidenta Taylor, però per sobre de tots, Jack Bauer.

Un altre dels secrets de la sèrie han sigut els personatges dels què s´ha envoltat a Jack Bauer. Destaquen per sobre de tots Chloe O´Brian, molt més que una analista de dades de la UAT. Però també són per recordar el gran Tony Almeida (Carlos Bernard) i la seva dona Michelle Dessler (Reiko Alesworth) o la filla de Jack Bauer, la divina Kim Bauer (Elisha Cuthbert). Un del meus preferits era el president David Palmer (Dennis Haysbert) que va ser el primer president negre dels USA, molt abans que Obama. També queden pel record Bill Buchanan (James Morrison), Renne Walker (Annie Wersching) , Audrey Raines (Kim Raver) o el gran Aaron Pierce (Glenn Morshower), i tants d´altres que fan que la llista sigui inetrminable. Desde "Perdidos" no em passava que recordes tant bé el nom de tots els personatges, per alguna cosa deu ser.

.


. Menció a part mereixen els "dolents" de la sèrie. N´hi han molts, moltíssims, però per mi n´hi han dos que queden pel record, la terriblement malvada Nina Myers (Sarah Clarke) i el president Charles Logan (Gregory Itzin), si, el president dels USA també és un dels dolents, però és que el desfile de terroristes és acollonant, interminable, però sempre es trovaran al GRAN Jack Bauer al davant.

.


.
És una sèrie molt i molt recomenable. Si el què busques, és acció, aquesta és la sèrie, és per tots els públics i totes les edats (evidentment no pels nens), i una mostra n´és que la meva mare de 71 anys s´ha polit les vuit temporades amb mig anyet.
.

¡¡¡ Ja t´enyoro Jack Bauer !!!!

.