Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Inside Job


EXCEL.LENT documental sobre la crisi econòmica, guanyador de l´Oscar. És molt dens i amb molts termes macro-econòmics, però està explicat d´una forma molt entenedora i molt ben narrat per Matt Damon. Però el mèrit d´aquest gran documental és de Charles Ferguson que és qui l´ha escrit, produït i dirigit de manera sensacional, amb un treball d´investigació i de recopilació de dades exhaustiu i extraordinari, i que fa que un tema tant complex i feixuc com aquest sigui totalment entendor per tots els que no dominem l´economia. Té un gran ritme, i això si, quan acabes el visionat acabes indignadíssim de com hem pogut arribar a aquesta situació, i sobretot quan veus amb l´impunitat amb què operaven els veritables responsables d´aquesta crisi global, i quan veus què els hi ha passat després. Gran documental d´obligada visió per entendre una mica aquest Món absurd on vivim.

El Millor: Charles Ferguson. Un tio que ha dirigit, escrit i produït tot això és mereix un excel.lent....i un Oscar. També la narració de Matt Damon és notable.

El Pitjor: Del documental res. Només l´impotència que sents al final veient com han jugat i juguen amb nosaltres i amb els nostres diners. Increïble !