Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

The Fighter


BONA pel.licula de boxa. GRAN pel.licula d´actors. Christian Bale (Oscar d´actor ¿ secundari ? merescudíssim) destaca per sobre de tots en una altra camaleònica interpretació. Al principi penses que sobreactua, però un cop coneixes el personatge veus que està esplèndid i que quasi li menja tot el terreny a un més que notable Mark Whalberg. Menció a part mereixen les fèmines d´aquest film. La veterana Melissa Leo, guanyadora de l´Oscar com a secundària, fa una gran interpretació com a mare d´aquesta peculiar i singular familia, però a mi la que veritablement m´ha fascinat és Amy Adams, que des de la primera escena en la que apareix està inmensa, per mi es mereixia molt més l´Oscar. Pel demés és una bona pel.licula que explica una bona història basada en fets reals, i que està ben dirigida i ben feta. Sempre dic que si una cinta dura dues hores i no se´t fa llarga, és que és una bona pel.licula, com és el cas d´aquesta.
La trama ens presenta a dos germans, un que ha practicat la boxa, que ha caigut en el món de la droga i la delinqüència i que viu de la glòria d´un únic combat en el què va aconseguir tombar al mític Sugar Ray Leonard. L´altre germà és un noi que intenta fer-se un nom en el món de la boxa, però que està molt mal envoltat pel seu germà, la seva mare i la seva peculiar familia....
El Millor: CHRISTIAN BALE i AMY ADAMS. Brutals. Tot i que Melissa Leo tampoc queda curta i Mark Whalberg està més que bé.
El Pitjor: Perquè a Christian Bale i Amy Adams se´ls considera secundaris, quan són paper protagonistes ?