Twitter
RSS
Fent "click" a sobre el cartell de cada pel.licula aniràs a parar a la web oficial del film

Boardwalk Empire T1. Bona sèrie amb el segell de qualitat de la HBO

STEVE BUSCEMI encapçala el repartiment d´aquesta nova bona sèrie. Ambientada a Atlantic City en l´època de la Lley Seca ens explica les argucies que "Nucky" Thompson (Steve Buscemi) fa servir per controlar el contraband i totes les activitats delictives que es mouen a la ciutat.
El repartiment és extraordinari, amb un Buscemi que se surt literalment de la pantalla, però que a més està envoltat per una colla de grans actors en el què destaquen Michael Pitt i Kelly McDonald.
Però és que a més la producció és excel.lent, amb aquest segell de qualitat de la HBO. Quan veus la sèrie tens la sensació de veure bon cinema de gàngsters, a mi m´ha fet pensar molt en "Los Intocables de Elliot Ness" o En "Uno de los nuestros", no obstant el primer capítol de la sèrie està dirigit pel GRAN Martin Scorsese.
Tot està molt cuidat en la sèrie, els diàlegs, l´ambientació (extraordinària), el vestuari, la fotografia i la música. La trama evoluciona lentament, sense pressa, però amb ritme, amb escenes de violència contundents o de sexe sense cap pudor, aprofitant el gran material que tenen entre mans i sobretot amb uns actors exepcionals.
El personatge central és "Nucky" Thopmson, magistralment encarnat per Buscemi, basat en un personatge real, interactua amb molts personatges que potser us sonaran com ara Al Capone (de jove) i "Lucky" Luciano.
Una gran sèrie, que en aquesta primera temporada, ha estat excel.lent, però que pot evolucionar a encara millor. Esperant amb ànsia la segona temporada.